Πλατυς Γιαλος στη Σίφνο

Στη νότια πλευρά της Σίφνου, σε μία έκταση καλυμένη από δέντρα και πολύχρωμα λουλούδια πλαισιωμένα από πέτρινα παρτέρια, βρίσκονται τα καταλύματα Aegean Harmony.

Η παραλία του Πλατύ Γιαλού προσφέρει επιλογές για όλους τους επισκέπτες καθώς διαθέτει ξαπλώστρες και ομπρέλες για αυτούς που θέλουν την άνεσή τους καθώς και αρκετές γωνιές με φυσική σκιά από αλμυρίκια για όσους θέλουν να νιώθουν την άμμο στο σώμα τους.

Σε όλο το μήκος της παραλίας αλλά και του εμπορικού δρόμου λειτουργούν εστιατόρια με τοπικές ή διεθνείς επιλογές, καφέ και μπαρ με ευφάνταστα σνακ και κοκτέιλ, που λειτουργούν από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Επίσης στον Πλατύ Γιαλό λειτουργούν εμπορικά καταστήματα και καταστήματα κεραμικής, γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων και τουριστικά γραφεία ενώ υπάρχουν και ΑΤΜ.

Η συγκοινωνία με το λεωφορείο είναι αρκετά πυκνή, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ενώ σε όλο το μήκος του δρόμου υπάρχουν στάσεις του λεωφορείου.

Πλησίον της μονάδας ξεκινούν μονοπάτια για διάφορες περιοχές του νησιού αλλά και απομακρυσμένες παραλίες. Αξίζει να επισκευθείτε την παραλία Φυκιάδα, όπου η πρόσβαση γίνεται μόνο από μονοπάτι ή με σκάφος.

Τέλος από τον μώλο του Πλατύ Γιαλού, ξεκινάνε τα εκδρομικά σκάφη που κάνουν εκδρομές σε απομακρυσμένες παραλίες της Σίφνου ή στη γειτονική Πολύαιγο αλλά υπάρχει και η δυνατότητα να νοικιάσετε ένα μικρό σκάφος για να κάνετε μόνοι σας τη βόλτα που επιθυμείτε.

Aegean Harmony η θέση της μονάδας